Online leernetwerk: Vliegwiel

Zorgmedewerkers, Zorgaanbieders

Geplaatst op: 1 juli 2022

Online leernetwerk

In het online leernetwerk Vliegwiel vindt u kennis en tools over het implementeren van leefstijlmonitoring, de medicijndispenser en telebegeleiding binnen uw  organisatie. U kunt er vragen stellen aan anderen en u wordt op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom de innovaties. Ook gaan er in de komende periode een aantal werk- en intervisiegroepen van start om met elkaar aan de slag te gaan.

Het online leernetwerk maakt onderdeel uit van het online leernetwerk van SET-up. SET-up is het ondersteuningsprogramma van de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET). Dit programma wordt verzorgd door VitaValley en biedt praktische ondersteuning en helpt bij kennisuitwisseling tussen regionale initiatieven met gehonoreerde SET-aanvragen. Binnen het leernetwerk is daarom al veel informatie beschikbaar over de digitale toepassingen die we aanjagen.

Ben u een projectleider, innovatie-adviseur, innovatiemanager of op een andere manier betrokken bij het verkennen of implementeren van één van deze digitale innovaties ? Meld u dan aan voor het online leernetwerk.

Aanmelden

BVKZ is betrokken bij het Vliegwiel en momenteel voeren we gesprekken over hoe we leden van BVKZ het best kunnen betrekken bij het initiatief.

Bron: Vliegwiel

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.