Leden aan het woord – Jubileum magazine

Geplaatst op: 20 januari 2022

Leden jubileum magazine BVKZ

Inmiddels bestaan wij 10 jaar en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om dit te vieren hebben we een jubileum magazine ontwikkeld. Dit magazine staat voor wie wij zijn en wat we doen. Hier vertellen we graag over. Een aantal van onze leden en (samenwerkings)partners komen ook aan het woord. We kunnen het immers niet alleen, we doen het samen!

BOTS Begeleiding – Peter Kluitenberg

leden-jubileum-magazine-bvkz

‘Zorg op maat’; veel organisaties roepen het, Peter Kluitenberg doet het. Samen met zijn vrouw Corrie bestiert hij sinds 2000 BOTS Begeleiding. Bij BOTS Begeleiding kunnen cliënten met name ook buiten reguliere kantoortijden afspreken en contact onderhouden met de begeleider. Stel dat een cliënt ondersteuning nodig heeft bij het eten, dan is onder etenstijd kunnen afspreken wel zo fijn, legt Kluitenberg uit. 

Lees hier het interview met Peter van BOTS Begeleiding

 

Het Ouden Huis – Karel van Berk

Karel van Berk is sinds 2019 lid van BVKZ. Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een nieuw zorgconcept voor ouderen met en zonder medische hulpvraag. Op 1 juli van dit jaar is het eerste huis geopend: Het Ouden Huis in Bodegraven. 

Lees hier het interview met Karel van Het Ouden Huis

 

 

Stichting de Beuk – Marlou Meinema

Bij Stichting de Beuk wonen cliënten in landelijk gelegen appartementen rondom boerenerven. Marlou Meinema, eigenaar van Stichting de Beuk, pleit voor meer regie bij de cliënt en zijn netwerk maar ziet ook de grenzen van de Participatiewet. 

Lees hier het interview met Marlou van Stichting de Beuk

 

 

Thuiszorg Nederland – Ahmet Can Bostanci

Ahmet Can Bostanci is sinds 2018 lid van BVKZ. Met Thuiszorg Nederland biedt hij ambulante en verblijfshulp aan jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Je kunt je organisatie altijd weer verbeteren, zegt hij, ook als je de processen al op orde hebt.

Lees hier het interview met Ahmet van Thuiszorg Nederland

 

Stichting ’t Huus – Jeroen Leenknecht

Jeroen Leenknecht is sinds 2012 lid van BVKZ. Met Stichting ’t Huus biedt hij dagbesteding en heeft hij twee woongroepen voor mensen met een verstandelijke beperking. Kleine groepjes cliënten en direct contact met de ouders, daarvoor staat ’t Huus.

Lees hier het interview met Jeroen van Stichting ’t Huus

 

Bent u enthousiast en wilt u meer weten over onze branchevereniging? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op via info@bvkz.nl of 0162 69 60 60. We staan u graag persoonlijk te woord. 
Ik wil lid worden

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.