Alle KIK-V producten in één oogopslag

Zorgaanbieders, Verpleeghuiszorg

Geplaatst op: 3 februari 2022

KIK-V Producten

kik-vHet programma Keteninformatie Kwaliteit Verpleeghuiszorg heeft de kern en ondersteunende producten die zijn ontwikkeld voor zorgaanbieders verpleeghuiszorg in één overzicht gezet. Wilt u meer weten over de afsprakenset, of modelgegevens, SPARQL query, referentieonderwerpen of Plan van Aanpak? Bezoek dan de nieuwe pagina van KIK-V.

Nieuwe pagina van KIK-V

kik-v-productenMeer weten over het programma KIK-V?

Binnen het Programma KIK-V wordt ernaar gestreefd nieuwe uitvragen van gegevens beter op elkaar af te stemmen en bestaande kwaliteitsinformatie opnieuw te gebruiken. Zo hoeven zorgaanbieders niet steeds dezelfde informatie aan te leveren aan verschillende landelijke ketenpartijen. U krijgt inzicht in welke partijen informatie uitvragen, waarom ze dat doen en wanneer. Hierdoor verbetert de (informatie)kwaliteit in de verpleeghuiszorg en zorgen de uitvragen voor minder administratieve lasten. Interesse? Bezoek dan de website van KIK-V of laat u inlichten tijdens een KIK-V informatiebijeenkomst.

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op 17 februari, van 09:30 tot 11:00. Tijdens deze bijeenkomst vertellen zorgaanbieders die al deelnemen aan KIK-V over hun ervaringen. Zo hoort u van uw vakcollega’s wat KIK-V betekent in de dagelijkse praktijk, in het werkproces en wat het oplevert. Adviseurs van KIK-V lichten het programma en de implementatiestappen toe. De bijeenkomst is voor onder andere beleidsadviseurs, ICT-medewerkers en controllers interessant.

Aanmelden

Heeft u vragen over KIK-V? Of wilt u met behulp van de zelfscan inzichtelijk krijgen wat KIK-V u als zorgaanbieder oplevert? Ga naar de contactpagina.

Bron: KIK-V

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.