Ketenbureau gastcolleges

Geplaatst op: 6 juni 2024

EÉN PRODUCT, ÉEN TARIEF

Op 27 juni organiseert het Ketenbureau de eerste uit de reeks ‘Ketenbureau Gastcolleges’. Tijdens deze online bijeenkomsten bieden zij sprekers met mooie, bijzondere praktijkinitiatieven of verhalen een online podium om gemeenten, zorgaanbieders en andere spelers in het sociaal domein te bereiken en te inspireren.

Eén product, éen tarief: De toekomst van het sociaal domein

Tijdens deze online bijeenkomst delen Luuk van Lier (contractmanager bij de Gemeente Wageningen) en Berno van der Wal (zorgaanbieder Vivens Begeleiding en bestuurslid BVKZ), onder leiding van de regioadviseur Bart van Loenen MBA, hun inzichten en ervaringen vanuit een inspirerende pilot waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen reguliere begeleiding en specialistische begeleiding.

In deze pilot wordt begeleiding gestandaardiseerd tot één product, gebaseerd op Begeleiding Wlz H300. Daarbij staat de inhoud in de gesprekken tussen de inwoner, consulent en begeleider centraal, niet de zwaarte van het product en – indirect – het tarief.

De sprekers vertellen hoe en waarom deze aanpak werkt en wat de plannen voor uitbreiding van de pilot zijn. Uiteraard is er ruimte voor vragen!

Aanmelden

Aanmelden

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.