Kennisplein – In december worden de eerste uitnodigingen verstuurd

Geplaatst op: 18 november 2021

Kennisplein applicatie

Zoals u wellicht weet kunt u via onze website het Kennisplein raadplegen voor informatie over diverse thema’s zoals wet- en regelgeving, arbeidszaken, kwaliteit, toezicht en bedrijfsvoering. Als lid van BVKZ heeft u toegang tot handreikingen, sjablonen, modellen en andere documentatie.

Momenteel zijn wij bezig met de laatste implementaties voor de nieuwe Kennisplein applicatie. Een aantal BVKZ leden heeft deelgenomen aan het testpanel en zij hebben het Kennisplein voorzien van bruikbare feedback. Deze zijn we aan het verwerken, zodat onze leden optimaal gebruik kunnen gaan maken van de Kennisplein applicatie. We streven er naar om de eerste uitnodigingen voor het Kennisplein halverwege december te versturen naar de leden van BVKZ.

Via de Kennisplein applicatie heeft u als lid wederom toegang tot de documenten, handreikingen en modellen. Door deze applicatie zijn wij in staat om een betere invulling te geven aan de actualisatie van de informatie en documentatie betreffende diverse onderwerpen en thema’s.

In een later stadium heeft u als lid de mogelijkheid om uw licentie/account voor de Kennisplein applicatie uit te breiden (tegen vergoeding). Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een eigen digitaal managementsysteem/intranet. Meer informatie hierover volgt.

Graag laten we u (nogmaals) kennismaken met het vernieuwde Kennisplein door middel van onderstaande video.

 

bvkz
Door lid te worden van onze branchevereniging krijgt u toegang tot de Kennisplein applicatie. Wilt u eerst meer informatie over ons als branchevereniging? Bekijk dan onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via info@bvkz.nl of 0162 69 60 60. We staan u graag persoonlijk te woord. 

Ik wil lid worden

Door: Melanie Bax – Beleidsmedewerker BVKZ

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.