Kennisplein applicatie

Geplaatst op: 16 september 2021

Zoals u wellicht weet kunt u via onze website het Kennisplein raadplegen voor informatie over diverse thema’s zoals wet- en regelgeving, arbeidszaken, kwaliteit, toezicht en bedrijfsvoering. Als lid van BVKZ heeft u toegang tot handreikingen, sjablonen, modellen en andere documentatie.

Momenteel zijn wij bezig met het inrichten van een nieuwe Kennisplein applicatie. Via dit platform heeft u als lid wederom toegang tot deze documenten, handreikingen en modellen. Door deze applicatie zijn wij in staat om een betere invulling te geven aan de actualisatie van de informatie en documentatie betreffende diverse onderwerpen en thema’s.

In een later stadium heeft u als lid de mogelijkheid om uw licentie/account voor de Kennisplein applicatie uit te breiden (tegen vergoeding). Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een eigen digitaal managementsysteem/intranet. Meer informatie hierover volgt.

Graag laten we u (nogmaals) kennismaken met het vernieuwde Kennisplein door middel van onderstaande video.

Door lid te worden van onze branchevereniging krijgt u toegang tot de Kennisplein applicatie. Wilt u eerst meer informatie over ons als branchevereniging, bekijk dan onze website of neem contact met ons op via [email protected] of 0162-696060.

Ik wil lid worden

Door: Melanie Bax – Beleidsmedewerker BVKZ

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.