Interesse in het programma KIK-V – doe de zelfscan

Verpleeghuiszorg

Geplaatst op: 1 april 2021

Al ruim 30 zorgaanbieders gingen u voor. Ze willen graag weten of het programma Keteninformatie Kwaliteit Verpleeghuiszorg (KIK-V) iets voor hen is. Zoals in ons nieuwsbericht van 11 februari j.l. aangegeven ondersteunt BVKZ de doelstellingen van het programma. Onlangs hebben wij een van onze leden geïnterviewd met de ervaring van KIK-V, meer hierover leest u hier.

Ook de zelfscan doen?

De zelfscan is een laagdrempelig instrument voor zorgaanbieders die geïnteresseerd zijn in KIK-V. Door de zelfscan in te vullen, kunt u erachter komen wat het werken volgens de Afsprakenset voor uw organisatie kan betekenen. Bij het invullen kijkt u kritisch naar wat voor u belangrijk is op het gebied van kwaliteitsverbetering en datagedreven werken. Ook gaat u na hoe het in uw organisatie staat met processen, informatiebeveiliging, registratie- en aanlevertechniek en ervaring.

Als u de zelfscan heeft uitgevoerd, ontvangt u een startdocument, specifiek gericht op uw organisatie. Dit document geeft inzicht in de impact die u van de implementatie kunt verwachten en maakt duidelijk wat KIK-V u kan opleveren. Ook geeft het startdocument richting als u met andere zorgaanbieders in de implementatie wilt samenwerken. De adviseur implementatie van KIK-V kan hierbij optreden als ‘matchmaker’.

Meer weten?

Op de site van het programma KIK-V vindt u meer informatie

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.