Informatiebijeenkomst KIK-V voor zorgaanbieders

Verpleeghuiszorg, Wlz

Geplaatst op: 22 juli 2021

Op 25 augustus 2021 (9:30 – 11:00 uur) wordt er vanuit het programma KIK-V een online informatiebijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst is bedoeld voor zorgaanbieders die zich willen oriënteren op KIK-V. Hierin wordt toegelicht wat KIK-V voor hun organisatie betekent en welke stappen zij kunnen zetten voor de implementatie.

Zorgaanbieders die al deelnemen aan KIK-V vertellen tijdens deze bijeenkomst over hun ervaringen. Zo horen zij van vakcollega’s wat KIK-V betekent in de dagelijkse praktijk, in het werkproces en wat het oplevert. De bijeenkomst is voor onder andere beleidsadviseurs, ICT-medewerkers en controllers interessant maar eigenlijk voor iedereen die zich bezig houdt met administratie en registratie (van cliëntgegevens).

De bijeenkomst vindt plaats via Webex en deelnemers dienen zich voorafgaand aan de bijeenkomst te registreren.

Rol BVKZ

BVKZ is samen met een aantal van haar leden betrokken bij het programma KIK-V om zo bij ontwikkelingen van het programma aandacht te hebben voor de kleinschalige aanbieders. Eerder dit jaar hebben wij een van onze leden (Francien, Ouderenlandgoed Grootenhout in Mariahout) geïnterviewd met betrekking tot dit onderwerp.

Meer informatie via onderstaande links:

BVKZ: Doe mee aan KIK-V en laat de stem van de kleinschalige aanbieders horen

Informatiebijeenkomst starten met KIK-V

Informatiebijeenkomst over de implementatie afsprakenset KIK-V

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.