In goede zorg is geen ruimte voor rook

Geplaatst op: 25 mei 2023

In goede zorg is geen ruimte voor rook

rookvrije-zorg

In onze vorige openbare nieuwsbrief hebben we geïnformeerd over onze samenwerking met andere branches om onze leden te ondersteunen in het rookvrij maken van de zorg. Inmiddels zijn er, in samenwerking met het Trimbos instituut, allerlei materialen ontwikkeld voor de wijkverpleging en de thuiszorg.

We hebben deze inmiddels gedeeld met onze leden en hen gevraagd om feedback. Wij zijn benieuwd wat u er van vindt. Laat het ons weten via [email protected].

Materialen

Bekijk de folder voor de cliënt

Bekijk de folder voor de medewerkers

Bekijk de voorbeeldbrief voor cliënten

Als de materialen u aanspreken en u deze gratis wilt ontvangen stuur dan een mail naar [email protected].

Rookvrij in de praktijk

Er zijn vast al goede voorbeelden binnen kleinschalige zorgaanbieders waar rookvrije zorg wordt toegepast. Kent u deze voorbeelden? Deel ze met ons via [email protected] (o.v.v. Rookvrije zorg), zodat we van elkaar kunnen leren en vooral ook elkaar kunnen stimuleren. Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor verdere activiteiten rondom dit thema.


bvkz

Wilt u ook betrokken zijn bij de ontwikkelingen in de zorgsector? Dat kan, door lid te worden van onze branchevereniging. Wilt u eerst meer informatie over ons als branchevereniging? Bekijk dan onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via [email protected] of 0162 69 60 60. We staan u graag persoonlijk te woord. 

Ik wil lid worden

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.