Geen BVKZ-lid en op zoek naar informatie over vaccinatie?

Geplaatst op: 21 januari 2021

De minister heeft bepaald dat de informatie over de vaccinatiestrategie voor zorgaanbieders via de brancheorganisaties verloopt. De brancheorganisaties hebben de meest actuele informatie en directe lijnen met hun leden om ze zo snel mogelijk te kunnen informeren. Leden van BVKZ worden daarmee direct op de hoogte gesteld over bijvoorbeeld de vaccinatiemomenten en het versturen van de uitnodigingen aan zorgmedewerkers en cliënten.

Geen lid bij een brancheorganisatie?
Niet alle zorgorganisaties zijn aangesloten bij een brancheorganisatie. BVKZ vindt het belangrijk dat ook deze organisaties op de hoogte zijn en bieden daarvoor onze diensten aan. Bent u een zorgorganisatie actief in de verpleeghuiszorg, gehandicaptenzorg, wijkverpleging of biedt u Wmo-ondersteuning maar bent u geen lid van een brancheorganisatie? Dan kunt u via BVKZ het uitnodigingspakket aanvragen.

Aanvraag uitnodigingspakket
U kunt het uitnodigingspakket aanvragen door dit formulier in te vullen en de mailen naar info@bvkz.nl.  BVKZ zorgt ervoor dat u de informatie ontvangt. U wordt tevens door ons geïnformeerd over het moment waarop u de uitnodigingen naar uw zorgmedewerkers en cliënten kunt sturen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.