E-health opschalen in uw zorgorganisatie?

Zorgmedewerkers, Zorgaanbieders

Geplaatst op: 6 oktober 2022

Quickscan SET

Doe dan nu een quickscan voor subsidie uit de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET). Met de quickscan legt u vrijblijvend het projectidee of plan voor aan RVO. Zij toetsen of dit plan aansluit bij de doelstellingen van de regeling. Vervolgens neemt één van de adviseurs contact met u op en krijgt u advies.

Klik hier voor de quickscan

Wat is SET?

De Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) is bedoeld voor het realiseren van meer gebruikers, structurele inbedding en duurzame bekostiging van bestaande e-health toepassingen die ondersteuning of zorg thuis faciliteren. Zo zorgen we samen dat e-health beter én meer wordt gebruikt. Hierdoor kunnen ouderen en mensen met een (risico op) chronische ziekte of een beperking met een grotere kwaliteit van leven langer thuis blijven wonen.

Waarom SET-subsidie aanvragen?

We staan voor grote uitdagingen in de zorg in ons land. E-health speelt een belangrijke rol, omdat het oplossingen kan bieden een aantal problemen. Dankzij de inzet van diverse vormen van e-health krijgen patiënten en cliënten meer eigen regie en kunnen zij langer zelfstandig thuis blijven wonen. Tegelijkertijd kan kostbare tijd van zorgpersoneel worden bespaard en kunnen zij worden ingezet op plekken waar zij onmisbaar zijn. De SET subsidie dient als stimulans om mooie stappen te zetten met e-health in uw zorgorganisatie.

SET spreekuur voor al uw vragen

In de spreekuren kunt u gratis in gesprek  gaan met adviseurs van ZonMw en RVO. Deze spreekuren zijn enerzijds bedoeld voor mensen die willen starten of bezig zijn met een SET-subsidieaanvraag. Anderzijds zijn de spreekuren er voor mensen die in een lopend SET-subsidietraject zitten en aanvullende vragen hebben. 

 

Iedere éérste donderdag van de maand van 09:00 tot 10:30 uur vindt het spreekuur plaats.

Klik hier om u aan te melden

Resultaten en ervaringsverhalen van SET-aanvragers

Aangezien de regeling al actief is sinds 2019, zijn er inmiddels veel mooie resultaten geboekt. Deze resultaten en ervaringsverhalen vindt u op onze SET-resultatenwebsite. In de ervaringsverhalen van andere zorgorganisaties leest u hoe de SET hen geholpen heeft én wat de SET misschien voor uw organisatie kan betekenen.

Klik hier voor meer informatie over SET

Klik hier voor het aanvragen van de subsidie

Bron: ZonMw

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.