Domeinoverstijgend samenwerken als thema tijdens 10-jarig bestaan van IZO

Zorgmedewerkers, Zorgaanbieders

Geplaatst op: 25 augustus 2022

Informatievoorziening in Zorg en Ondersteuning

Op 16 september wordt gevierd dat Informatievoorziening in Zorg en Ondersteuning (IZO) al tien jaar lang partijen en professionals in de langdurige zorg met elkaar verbindt rondom informatievoorziening. Binnen IZO wordt gewerkt aan het bevorderen van de samenhang in de (digitale) gegevensuitwisseling in de langdurige zorg door een goed netwerk te organiseren. Met als ultieme doel de informatievoorziening zo in te richten dat de cliënt en zorgprofessional hier zo weinig mogelijk hinder aan ondervinden.

Werkt u als informatiemanager, beleidsmedewerker of adviseur op het gebied van digitale gegevensuitwisseling in de langdurige zorg? Dan is de IZO jubileumbijeenkomst een middag om bij te zijn! In de prachtige Villa Jongerius (te Utrecht) wordt om 12:00 uur gestart met een inhoudelijk programma. RVS raadslid Bas Leerink verzorgt een presentatie over het rapport ‘Grenzeloos samenwerken’, wat mooi aansluit bij het verbindende karakter van IZO en een thema binnen het Integraal Zorgakkoord.

Ook gaat men met elkaar in gesprek over de invulling van het netwerkperspectief in de langdurige zorg. Er is uiteraard voldoende tijd om met elkaar bij te praten tijdens de lunch. Enthousiast? Meld u direct aan! Liever eerst nog even lezen wat IZO precies doet in de langdurige zorg? Op de website van IZO vindt u meer informatie.

Aanmelden

Bron: ZiNL

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.