De BVKZ Academie (Shop) en het Kennisplein

BVKZ leden

Geplaatst op: 18 augustus 2022

BVKZ Academie (Shop) en Kennisplein

Vorige week informeerden we u dat de eerste 50 uitnodigingen voor de BVKZ Academie Shop zijn verstuurd. Inmiddels zijn de volgende 100 uitnodigingen verstuurd. Heeft u tips, vragen of aanmerkingen? Alle feedback is welkom! Laat het ons dan weten via [email protected] o.v.v. BVKZ Academie Shop.

Toegang

Wanneer u bent ingelogd op onze website, dan heeft u via het ledengedeelte op onze website (Mijn BVKZ), toegang tot het Kennisplein, de BVKZ Academie en de BVKZ Academie Shop. 


BVKZ Kennisplein

Vorig jaar zijn de uitnodigingen verstuurd voor toegang tot het nieuwe Kennisplein. Heeft u nog geen toegang tot het nieuwe Kennisplein? Laat het ons dan weten via [email protected]. (Elke organisatie, dat lid is van BVKZ, krijgt één gebruikersaccount.)

Momenteel kunt u de documenten, links en instructies nog via de website bekijken. Binnenkort kan dit alleen nog via het nieuwe Kennisplein. Tot die tijd zijn zowel het nieuwe Kennisplein als de website beschikbaar.

 


BVKZ Academie

De BVKZ Academie is een online omgeving waar u, als lid van BVKZ, kennisbijeenkomsten kunt volgen. U heeft ook toegang tot kennisbijeenkomsten uit het verleden en u kunt de presentatie en de opname in alle rust terugkijken.

 


BVKZ Academie Shop

Leden van BVKZ kunnen via de BVKZ Academie Shop e-learnings (met accreditatiepunten) aankopen en toewijzen. Leden van BVKZ ontvangen een korting op alle aangeboden e-learnings.

 


LET OP

Leden die een uitnodiging hebben ontvangen voor de BVKZ Academie Shop én hun account hebben geactiveerd, kunnen NIET meer inloggen via de BVKZ Academie. De Academie is voor hen alleen nog toegankelijk vanuit de Shop.

De afbeelding hieronder laat zien hoe u, nadat u bent ingelogd in de Shop, de Academie kunt bezoeken.

Hulp nodig?

Wij kunnen ons voorstellen dat, door de diverse online omgevingen en door de wijzigingen, het misschien wat onduidelijk is geworden voor u. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.