Corona boostervaccinatie update

Zorgmedewerkers

Geplaatst op: 30 december 2021

In het kort

  • Alle zorgmedewerkers in de wachtrij krijgen vóór 1 januari 2022 een uitnodiging om online een afspraak te maken bij de GGD.
  • Vrijdag 31 december 2021 wordt de route via de wachtrij voor zorgmedewerkers om met voorrang uitgenodigd te worden voor de boostervaccinatie gesloten.

Uitnodigingen
Vrijdag 31 december ontvangen de laatste zorgmedewerkers uit de wachtrij per sms/e-mail een uitnodiging om via het online afsprakenportaal een afspraak te maken bij de GGD voor de boostervaccinatie. Alle zorgmedewerkers van 18 jaar of ouder die zich hebben aangemeld bij de wachtrij hebben daarmee een SMS/e-mail gekregen om een afspraak te maken bij de GGD. Zorgmedewerkers met een unieke code die ze hebben ontvangen van hun werkgever kunnen zich blijven aanmelden bij www.wachtrijbooster.nl.

Zorgmedewerkers van 17 jaar of jonger
Op dit moment is er nog geen advies omtrent de boostervaccinatie voor personen onder de 18 jaar. Hierdoor komen zorgmedewerkers van 17 jaar of jonger nog niet in aanmerking voor de boostervaccinatie. De zorgmedewerkers in de wachtrij van 17 jaar of jonger, worden hier middels een e-mailbericht over geïnformeerd. 

Bericht aan zorgmedewerkers van 17 jaar of jonger

 

Planning
Vrijdag 31 december 2021 wordt de route via de wachtrij voor zorgmedewerkers gesloten. Volgende week worden alle mensen van 18 jaar en ouder via de reguliere route uitgenodigd voor vaccinatie bij de GGD. De route via de wachtrij zal daardoor geen voorrang of versnelling meer betekenen voor zorgmedewerkers. De aanmeldingen van zorgorganisaties voor het verkrijgen van unieke codes zijn op dit moment nihil.

  • Alle zorgmedewerkers die zich vanaf vrijdag 31 december aanmelden voor de wachtrij ontvangen een bericht dat zij online een afspraak kunnen maken bij de GGD. Mits zij 18 jaar of ouder zijn.
  • Zorgorganisaties die zich vanaf vrijdag aanmelden voor het opvragen van unieke codes worden geïnformeerd dat het traject is gesloten.


Stand van zaken
In totaal zijn er op dit moment 150.000 zorgmedewerkers vanuit de wachtrij uitgenodigd om een afspraak te maken bij de GGD en staan er nog ca. 18.000 mensen op de wachtrij.

Meer informatie

  • Wanneer er vragen zijn met betrekking tot de unieke codes, wachtrij of verificatie kan de zorgmedewerker contact opnemen met [email protected]
  • Voor overige vragen over de boostervaccinatie voor uw zorgmedewerkers kunt u contact opnemen met [email protected].

Informatie voor werkgevers

Werkinstructie COVID-19 boostervaccinatie overige zorgmedewerkers

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.