BVKZ werkt samen met ZilliZ

Samenwerkingspartner BVKZ

Geplaatst op: 21 juli 2022

BVKZ en ZilliZ

Voor onze leden zijn we steeds op zoek naar samenwerkingspartners, die iets kunnen bijdragen in het faciliteren bij het verlenen van zorg. Als zorgaanbieder komt er veel op u af en moet er veel worden geregeld en worden gerapporteerd. Wij proberen op diverse manier de zorgaanbieder te ondersteunen zodat zij ontzorgd worden.

Vorige maand hebben we de samenwerkingsovereenkomst met ZilliZ ondertekend. ZilliZ is een elektronisch cliëntendossier (ECD), speciaal ontwikkeld voor de kleinschalige zorgaanbieders. Veel van onze leden maken al gebruik van ZilliZ. Binnen de samenwerking gaan we huidige en nieuwe gebruikers verder ondersteunen in het gebruik van het ZilliZ systeem. Zo wordt het maken van zorgafspraken, het rapporteren en communiceren met de cliënt en/of vertegenwoordigers nog gemakkelijker, overzichtelijker en laagdrempeliger. Ook willen we in de toekomst de koppeling maken tussen ZilliZ en andere, voor de zorg relevante partijen, zoals de IGJ, ZiNL en Zorgkaart Nederland. Hierover zijn we met hen in gesprek.

Leden van BVKZ die starten met ZilliZ, ontvangen korting op de eenmalinge implementatiekosten.

 

Voor een overzicht van alle samenwerkingspartners kunt u terecht op onze website.

Heeft u door het lezen van dit artikel interesse in onze branchevereniging bekijk dan voor meer informatie onze website of neem contact met ons op via [email protected] of 0162 69 60 60. We staan u graag persoonlijk te woord.

Ik wil lid worden

Door: Angeline Ackermans – Senior beleidsmedewerker BVKZ

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.