BVKZ in gesprek met Conny Helder en Karin Hobbelen

Zorgmedewerkers, Zorgaanbieders

Geplaatst op: 17 november 2022

BVKZ in gesprek

Afgelopen maand heeft BVKZ een bezoek gebracht aan minister Conny Helder voor Langdurige Zorg en bracht Karin Hobbelen, programmadirecteur persoonsgebonden budget, een kennismakings- en werkbezoek aan BVKZ.

Conny Helder – Kleinschaligheid in ouderenzorg

Hoe kunnen we de kleinschalige zorgaanbieders laten meedoen in de regio  waarbinnen de grote uitdagingen in de ouderenzorg worden aangepakt? Dat was de centrale vraag tijdens het overleg tussen BVKZ en minister Conny Helder voor Langdurige Zorg. Kunnen we tot een goede aanpak komen om de contractering van kleinschalige PGB-gefinancierde wooninitiatieven en startende zorgorganisaties binnen de ouderenzorg bevorderen? Veel kleinschalige wooninitiatieven willen graag gecontracteerd worden door het zorgkantoor, maar lopen in de praktijk tegen veel obstakels aan. BVKZ besprak met de minister hoe we tot een doorbraak in de contractering kunnen komen.

Lees hier het volledige bericht

Karin Hobbelen – PGB Portaal

Onlangs bracht Karin Hobbelen een kennismakings- en werkbezoek aan het verenigingsbureau van BVKZ in Oosterhout. We bespraken de actuele ontwikkelingen binnen PGB 2.0 werden en er was aandacht voor de historische context van de compensatieregeling, waarbinnen de betrokkenheid van BVKZ bij PGB 2.0 gestalte gekregen heeft.

Lees hier het volledige bericht

bvkz

Wilt u ook betrokken zijn bij de ontwikkelingen in de zorgsector? Dat kan, door lid te worden van onze branchevereniging. Wilt u eerst meer informatie over ons als branchevereniging? Bekijk dan onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via info@bvkz.nl of 0162 69 60 60. We staan u graag persoonlijk te woord. 

Ik wil lid worden

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.