BVKZ heeft behoefte persoonlijke beschermingsmiddelen geïnventariseerd

Geplaatst op: 24 maart 2020

 

BVKZ vroeg bij ROAZ aandacht voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) specifiek voor de kleinschalige zorgaanbieders.

Op 18 maart jl. hebben wij in een brief naar ROAZ aandacht gevraagd voor de behoefte aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) bij kleinschalige zorgaanbieders in verpleeghuiszorg, thuiszorg, gehandicaptenzorg en GGZ-zorg. Dit resulteerde in een positieve reactie vanuit ROAZ dat onze leden zich kunnen aanmelden voor PBM. Gisteren hebben wij een oproep geplaatst gericht aan onze leden die in deze sectoren actief zijn. 110 zorgaanbieders hebben zich bij ons gemeld en daar zijn wij erg blij mee! Wij hebben inmiddels alles verzameld en sturen vanmiddag in één bulk alles naar de diverse ROAZ-GHOR regio’s.

Vervolg

De komende dagen monitoren wij de vervolgacties en blijven we in contact met de regio’s om de kleinschalige zorgaanbieders onder de aandacht te houden.

Nog niet aangemeld?

Wilt u zich alsnog aanmelden voor persoonlijke beschermingsmiddelen? Neemt u dan zelf contact op met de regio-coördinatoren van ROAZ.

Contactgegevens: ROAZ PBM-coördinatoren

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.