BVKZ en jaarimpressie 2021

BVKZ

Geplaatst op: 21 juli 2022

Jaarimpressie 2021

Met de jaarimpressie willen wij u een beeld van 2021 geven. Dit beeld is vanzelfsprekend niet compleet. Als u belangstelling heeft voor alle activiteiten die we het afgelopen jaar hebben uitgevoerd, dan nodig ik u graag uit om een kijkje te nemen op onze website.

Het jaar 2021 was opnieuw een bijzonder en uitdagend jaar vanwege de voortdurende corona pandemie. De druk op de zorgsector bleef groot en ook de leden van BVKZ en hun cliënten kregen weer te maken met nieuwe, beperkende maatregelen. Ook heeft corona veel invloed gehad op de invulling van de BVKZ-activiteiten. Zo hebben we helaas ons 10-jarig jubileum niet samen kunnen vieren. Maar we hebben wel een prachtig jubileum magazine kunnen maken en ook nog een groot aantal andere activiteiten kunnen realiseren.

Bekijk hier de jaarimpressie van 2021

Heeft u door het lezen van dit artikel interesse in onze branchevereniging? Bekijk dan voor meer informatie onze onze website of neem contact met ons op via [email protected] of 0162 69 60 60. We staan u graag persoonlijk te woord.

Ik wil lid worden

Door: Melanie Bax – Beleidsmedewerker BVKZ

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.