BVKZ Academie

Geplaatst op: 16 september 2021

Een van de activiteiten van BVKZ is het informeren van onze leden en hen via (onder andere) kennisbijeenkomsten extra kennis mee te geven. Hiervoor is de BVKZ Academie opgericht. Dit is een applicatie waar u als lid webinars en e-learningmodules kunt volgen.

Onlangs hebben alle BVKZ leden een uitnodigingsmail ontvangen om deel te nemen aan de BVKZ Academie. De meeste uitnodigingen zijn verstuurd naar het algemene e-mailadres van uw organisatie. Indien u nog geen uitnodiging heeft ontvangen, laat het ons dan weten via info@bvkz.nl o.v.v. BVKZ Academie.

Via de BVKZ Academie krijgt u, als lid van BVKZ, toegang tot kennisbijeenkomsten uit het verleden. De presentatie en de opname kunt u in alle rust terugkijken. Tevens zijn de ontwikkelingen voor e-learnings in volle gang. Graag laten we u (nogmaals) kennismaken met onze BVKZ Academie door middel van onderstaande video.

Door lid te worden van onze branchevereniging krijgt u toegang tot de BVKZ Academie. Wilt u eerst meer informatie over ons als branchevereniging, bekijk dan onze website of neem contact met ons op via info@bvkz.nl of 0162-696060.

Ik wil lid worden

Door: Melanie Bax – Beleidsmedewerker BVKZ

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.