Boosterprik voor zorgmedewerkers

Zorgmedewerkers

Geplaatst op: 25 november 2021

Boosterprik zorgmedewerkers

boosterprik-zorgmedewerkersVooruitlopend op de definitieve werkwijze en documenten t.a.v. de extra vaccinatie (boosterprik) voor zorgmedewerkers raden wij u aan om alvast voorbereidingen te treffen.

Voorbereiding

De voorbereiding bestaat onder meer uit het selecteren van de zorgmedewerkers van 18 jaar en ouder die contact hebben met cliënten. Het gaat om medewerkers, uitzendkrachten, ZZP’ers, stagiaires, leerlingen en vaste vrijwilligers in de zorg en maatschappelijke ondersteuning. Hieronder vallen ook de PGB zorgverleners (met uitzondering van pgb-zorgverleners van budgethouders of Zvw-pgb zorgverleners. Voor de laatste 2 groepen wordt de werkwijze nog bepaald).

We verwachten de werkinstructie voor zorgwerkgevers op maandag 29 november waarmee het aanmeldproces en uitnodigingsproces in gang gezet kan worden. We verwachten dat half december gestart kan worden met vaccineren van zorgmedewerkers via de GGD.

 

Documenten

Extra coronavaccinatie

Gezondheidsverklaring zorgmedewerkers

Corona updates van afgelopen week

Vorige week hebben wij u via diverse nieuwsflitsen op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen, maatregelen en richtlijnen rondom corona. Heeft u deze gemist of wilt u deze nog eens nalezen, klik dan op onderstaande button.

Laatste corona updates

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.