Aanvraag informatie vaccinatie voor zorgorganisaties die geen lid zijn van BVKZ

Verpleeghuiszorg, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg | Wmo

Geplaatst op: 7 januari 2021

Voor het vaccineren van de eerste groep zorgmedewerkers (werkzaam in verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen, gehandicaptenzorg, wijkverpleging en Wmo-ondersteuning) krijgen zorgorganisaties die aangesloten zijn bij een branchevereniging informatie met standaard uitnodigingsbrief opgestuurd door hun branchevereniging. De zorgorganisaties zorgen er zelf voor dat hun medewerkers van 18+, inclusief de ZZP’ers, stagiaires leerlingen en uitzendkrachten een uitnodiging krijgen voor de vaccinaties.

Geen lid van een branchevereniging wat dan?

Niet alle zorgorganisaties zijn aangesloten bij een branchevereniging. Toch kunnen ook deze organisaties het uitnodigingspakket aanvragen bij BVKZ. Bent u een zorgorganisatie actief in de verpleeghuiszorg, gehandicaptenzorg, wijkverpleging of biedt u Wmo-ondersteuning maar bent u geen lid van een brancheorganisatie? Dan kunt u via BVKZ het informatiepakket aanvragen.

Aanvraag uitnodigingspakket

U kunt het uitnodigingspakket aanvragen door dit formulier in te vullen en te mailen naar info@bvkz.nl. BVKZ zorgt ervoor dat u de informatie ontvangt. U wordt tevens door ons geïnformeerd over het moment waarop u de uitnodigingen naar uw zorgmedewerkers kunt sturen.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.