Aanvraag informatie vaccinatie voor zorgorganisaties die geen lid zijn van BVKZ

gehandicpatenzorg, Verpleeghuiszorg, Wijkverpleging | Wmo, Wlz

Geplaatst op: 19 januari 2021

Voor het vaccineren van de eerste groep zorgmedewerkers (werkzaam in verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen, gehandicaptenzorg, wijkverpleging en Wmo-ondersteuning) krijgen zorgorganisaties die aangesloten zijn bij een branchevereniging informatie met standaard uitnodigingsbrief opgestuurd door hun branchevereniging. De zorgorganisaties zorgen er zelf voor dat hun medewerkers van 18+, inclusief de ZZP’ers, stagiaires leerlingen en uitzendkrachten een uitnodiging krijgen voor de vaccinaties.

Ook voor cliënten in de verpleeghuizen, kleinschalige woonvormen en gehandicaptenzorg (waar deze week begonnen is met de vaccinatie) zijn relevante documenten en formulieren beschikbaar. 

Geen lid van een branchevereniging wat dan?

Niet alle zorgorganisaties zijn aangesloten bij een branchevereniging. Toch kunnen ook deze organisaties informatie en formulieren aanvragen via BVKZ. Bent u een zorgorganisatie actief in de verpleeghuiszorg, gehandicaptenzorg, wijkverpleging of biedt u Wmo-ondersteuning maar bent u geen lid van een brancheorganisatie? Neem dan contact op met ons!

Aanvraag informatiepakket

U kunt informatie aanvragen door dit formulier in te vullen en te mailen naar info@bvkz.nl. Wij zorgen ervoor dat u de informatie ontvangt. 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.