Aanlevering kwaliteitsgegevens verpleeghuiszorg 2022

Verpleeghuiszorg | Wlz

Geplaatst op: 10 november 2022
Laatste update: 5 januari 2023 - Brief aanvullende informatie over KIK-V

Kwaliteitsgegevens verpleeghuiszorg 2022

Zorgaanbieders die verpleeghuiszorg leveren binnen de Wlz moeten over 2022 kwaliteitsgegevens aanleveren. U heeft daarvoor een oproep gekregen van het Zorginstituut. Heeft u geen brief ontvangen? Hier vindt u de brief en de oproep.

Aanleveren

Gegevens kunt u aanleveren tussen 9 januari 2023 en 26 juni 2023. Er zijn twee manieren waarop u gegevens kunt aanleveren: via de gegevens makelaar Desan* of via de KIK-starter van KIK-V.

*Voor leden van BVKZ die verpleeghuiszorg leveren is het gebruik van het portaal verdisconteerd in de contributie. Niet-leden kunnen gebruik maken van het portaal tegen een vergoeding van € 200,- per concern.

Bekijk hier de aanleverinstructies

KIK-V

BVKZ is betrokken bij de ontwikkeling van KIK-V. Regelmatig brengen we u op de hoogte van deze ontwikkelingen. De KIK-starter is een ontwikkeling die het zorgaanbieders makkelijk moet maken om de kwaliteitsgegevens jaarlijks aan te leveren. Dit voorkomt fouten, vermindert administratie lasten en is eenvoudig en snel. Ook en misschien juist voor de kleinschalige zorgaanbieders is KIK-V interessant.

Meer weten? Bezoek de website van KIK-V of neem contact op met ons: angeline.ackermans@bvkz.nl.

Kijk hier de brief aanvullende informatie over KIK-V

Bron: Zorginstituut Nederland

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.