30 november 2020: Landelijk congres Cliëntenraden 2020

Verpleeghuiszorg | Wlz

Geplaatst op: 17 september 2020

Op maandag 30 november vindt het Landelijk Congres Cliëntenraden plaats. Dit jaar is het thema: Dialoog en daadkracht. Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, vindt het congres digitaal plaats. Binnenkort kunt u zich voor dit congres aanmelden. Laat u informeren en inspireren!

Het congres wordt georganiseerd door LOC Waardevolle Zorg en Stichting Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg (NCZ) i.s.m. Waardigheid en trots op locatie en het ministerie van VWS.

Programma

Tijdens het congres cliëntenraden kijken we naar vragen zoals: hoe kunt u als cliëntenraad invloed uitoefenen? Hoe heb je het juiste gesprek met het bestuur, de personeelsvertegenwoordiging en de raad van toezicht om samen te kijken wat er mogelijk en gewenst is voor de cliënt? Op welke manier kan de nieuwe Wmcz2018 hierbij helpen? En wat betekent dat in een crisissituatie zoals de coronacrisis?

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor cliëntenraden, bestuurders, ondersteuners van cliëntenraden en raden van toezicht van zorgorganisaties die verpleeghuiszorg aanbieden. Zowel intramurale als extramurale zorg.

Meer informatie en aanmelden: Landelijke congres 2020.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.