BVKZ Kennisplein

Zoals u wellicht weet kunt u via onze website diverse thema’s raadplegen voor informatie over diverse thema’s zoals wet- en regelgeving, arbeidszaken, kwaliteit, toezicht en bedrijfsvoering. Als lid van BVKZ heeft u toegang tot handreikingen, sjablonen, modellen en andere documentatie.

Ga naar het BVKZ Kennisplein

Momenteel kunt u deze documenten nog via de website bekijken. Binnenkort kan dit alleen nog via het BVKZ Kennisplein. Tot die tijd zijn zowel het BVKZ Kennisplein als de website beschikbaar. Door het BVKZ Kennisplein zijn wij in staat om een betere invulling te geven aan de actualisatie van de informatie en documentatie betreffende diverse onderwerpen en thema’s.

In een later stadium heeft u als lid de mogelijkheid om uw licentie/account voor het BVKZ Kennisplein uit te breiden (tegen vergoeding). Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een eigen digitaal managementsysteem/intranet. Meer informatie hierover volgt. Graag laten we u kennismaken met het vernieuwde Kennisplein door middel van onderstaande video.

Instructievideo’s het BVKZ Kennisplein 

Instructievideo’s bekijken