BVKZ Academie Shop

Om de kennis onder onze leden te vergroten hebben wij onze BVKZ Academie uitgebreid met een webshop, waar u e-learnings (met accreditatiepunten) kunnen volgen. Leden van BVKZ kunnen in deze webshop e-learnings aankopen tegen een gereduceerd tarief. 

Bekijk de BVKZ Academie Shop

Kennismakingsvideo

Alle uitnodigingen voor de BVKZ Academie Shop zijn verstuurd. Middels deze uitnodiging vragen wij u om uw BVKZ Academie account te heractiveren, zodat u toegang kunt verkrijgen tot onze nieuwe webshop, de BVKZ Academie Shop. Om u toch vast kennis te laten maken met onze nieuwe webshop hebben we een korte kennismakingsvideo gemaakt. Hierin wordt een korte toelichting gegeven over het gebruik van de shop.

Heractiveren

Zodra uw account is geheractiveerd, kunt u alleen nog maar inloggen via de BVKZ Academie Shop. Wilt u de Academie bezoeken? Dat kan! Dat gaat alleen nog maar via de Shop. De afbeelding onderaan de pagina laat zien hoe u, nadat u bent ingelogd in de Shop, de Academie kunt bezoeken.

LET OP: Wanneer u een account heeft aangemaakt door middel van een uitnodiging van uw collega en u heeft 6 maanden geen gebruik gemaakt van uw account. Dan wordt deze gedeactiveerd. Mocht u weer gebruik willen maken van het account? Dat kan! Maar dan moet u weer opnieuw een account aanmaken.

 

Hulp nodig?

Wij kunnen ons voorstellen dat, door de diverse online omgevingen en door de wijzigingen, het misschien wat onduidelijk is geworden voor u. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op via helpdesk@bvkz.nl.