Samen werken aan infectiepreventie

digitale bijeenkomst

Datum bijeenkomst: 1 september 2022
Tijd: n.t.b.

Infectiepreventie

Hoe zorgt u ervoor dat hygiëne en het voorkomen van infecties structureel onderdeel wordt van het dagelijks werk? Van zorgprofessionals, maar ook van collega’s in andere disciplines, bijvoorbeeld de schoonmaakmedewerkers. Zodat zij elkaar scherp houden op infectiepreventie, ook als corona geen crisis meer veroorzaakt. 

Ondersteuning op maat

De werkwijze is laagdrempelig en afgestemd op de behoefte van uw organisatie, dus maatwerk. U krijgt bovendien handvatten om het daarna zelf verder op te pakken

  1. Kennismakingsgesprek: een eerste verkenning en bepalen of de ondersteuning passend is bij jouw organisatie.
  2. Werksessie: een deskundige coach begeleidt een werksessie met verschillende betrokkenen van uw organisatie op het gebied van infectiepreventie. Na de eerste sessie weet u waar u als organisatie staat en waaraan u wilt werken.
  3. Actieplan: dit maakt u eventueel samen met de coach. Samen met de betrokkenen gaat u aan de slag met ontwikkelpunten. Waar nodig ontvangt u hulp of ondersteuning van een expert verbonden aan het project.
  4. Werksessie: samen met de coach evalueren jullie de genomen stappen en resultaten. Ook maken jullie afspraken over nieuwe vervolgstappen.
  5. Reflectiemoment: met uw organisatie en coach blikt u terug en vooruit.

Bekijk ook eens

Veelgestelde vragen

Aanmelden

Aanmelden

vilans-bvkz

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.