Inspiratiedag zorg & dwang: autonomie, zeggenschap en dilemma’s

fysieke bijeenkomst

Datum bijeenkomst: 12 maart 2024
Tijd: 09:30 - 16:30 uur

Met de komst van de Wet zorg en dwang (Wzd) per 1 januari 2020 staat het thema zorg & dwang weer prominent op de agenda. Nu, vier jaar verder, nodigen we zorgondernemers, ZZP’ers en medewerkers in de kleinschalige zorg uit om samen de balans op te maken. Deze inspiratiedag wordt georganiseerd door BVKZ, SoloPartners, FLZ en ZorgthuisNL in nauwe samenwerking met Vilans, kennisorganisatie zorg en ondersteuning.

Meer passende zorg voor de cliënt en diens omgeving

Deze dag belooft er één vol nieuwe inzichten en verbinding te worden en is ook interessant voor mensen die werken op plekken waar alleen vrijwillige zorg wordt geleverd. 

Ontmoet gelijkgestemden en ontdek hoe u als zorgprofessional bij kunt dragen aan meer passende zorg voor de cliënt en diens omgeving. Denk aan vraagstukken als: u werkt in de thuiszorg en familie vraagt de deur bij mevrouw Jansen voor haar eigen veiligheid op slot te draaien wanneer u weggaat, mag dit wel? Of een jongere met een licht verstandelijke beperking heeft de neiging ’s nachts zijn kamer uit te glippen met alle gevolgen van dien, hoe gaat u hier als zorgverlener mee om? De sprekers geven u inzichten en helpen u op weg. 

Tijdens deze inspiratie dag worden presentalies/lezingen gegeven door diverse sprekers werkzaam bij Vilans, zij hebben zich allen verdiept in het thema passende zorg en de Wet zorg en dwang. 

Escaperoom

Als u mee wilt doen kuntu zich direct aanmelden. Er zijn 5 sessies met max 10 personen per groep. Vol = vol. Zodra u zich heeft ingeschreven ontvangt een bevestigingsmail met een aanmeldlink voor de escaperoom. In deze mail staat de code die u nodig heeft om u aan te melden voor de escaperoom. 

Overige informatie

  • Locatie: Omnisport Apeldoorn (De Voorwaarts 55, 7321)
  • Prijs: €25,- (vrijgesteld van BTW)
  • Inbegrepen: koffie, thee, water en lunch / ODA punten V&VN
  • Certificaat: Deelnemers ontvangen het digitale Zorgscholing certificaat als zij voldaan hebben aan de gestelde voorwaarden.

Klik hier voor meer informatie

Aanmelden

Klik hier voor aanmelden

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.