Datastation voor kleine zorgaanbieders

digitale bijeenkomst

Datum bijeenkomst: 2 juli 2024
Tijd: 14:00 - 15:00 uur

BVKZ, SPOT en KIK-V organiseren, samen met Visma Connect en ZilliZ, een webinar over de realisatie van een datastation voor kleine zorgaanbieders.

Visma Connect en ZilliZ zijn gestart met de ontwikkeling van een datastation voor kleine zorgaanbieders. Dit datastation maakt het gemakkelijker om data beschikbaar te stellen voor informatie vragende partijen zoals toezichthouders. Gegevens worden eenmalig geregistreerd in primaire processen en zijn met het datastation meervoudig te gebruiken. Dit helpt om de informatie-uitwisseling binnen de verpleeghuiszorg te verbeteren, vereenvoudigen en efficiënter te maken. Om zorgaanbieders bij te praten over deze ontwikkelingen organiseren we gezamenlijk een webinar.

Wat kun je verwachten?
Tijdens het webinar wordt de actuele stand van zaken met betrekking tot de ontwikkeling van dit datastation besproken en gaan we in op de meerwaarde ervan. Visma Connect en ZilliZ geven tijdens het webinar ook een demo van het datastation.

Wie moeten erbij zijn?
Het webinar is bedoeld voor alle zorgaanbieders, zowel degenen die gebruikmaken van het ECD van ZilliZ als zorgaanbieders die met een ander ECD werken.

Datum en tijd

Het webinar vindt plaats op 2 juli van 14:00 tot 15:00.
Geïnteresseerd? Van harte welkom!
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via infokikv@zinl.nl.

Aanmelden

  Ik ben lid van:

                  

  Hoe nuttig was dit bericht?

  Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

  Nog geen stemmen.

  Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

  Vertel ons wat we kunnen verbeteren.