Congres ‘Zeggenschap in de zorg’

fysieke bijeenkomst

Datum bijeenkomst: 19 juni 2023
Tijd: 08:45 - 17:30

Op maandag 19 juni vindt het congres Zeggenschap in de Zorg plaats. Een dag vol interactieve workshops, inspirerende lezingen, ruimte om te netwerken, van elkaar te leren en de dialoog aan te gaan. Een dag waarop we zorgprofessionals, teams, leidinggevenden en bestuurders kennis laten maken met alles wat bij zeggenschap komt kijken. Want het versterken van zeggenschap kunt u niet alleen!

Op deze dag wordt je meegenomen via lezingen, interactieve workshops mee in de concrete interventies die je kunt inzetten om:

  • professionele identiteit en leiderschap te versterken
  • interprofessioneel de organisatie en kwaliteit van zorg en leven te verbeteren
  • een faciliterende leiding vorm te geven
  • zeggenschap in te richten, te ontwikkelen en borgen

En dat allemaal op een van de leukste locaties in Utrecht (de Fabrique), in een gezellige festivalsfeer, met theater, een informatiemarkt en lekkere hapjes en drankjes. Na afloop gaat u naar huis met inspiratie en tips waarmee u direct binnen uw organisatie een (vervolg)stap kan zetten om zeggenschap te versterken.

Meer informatie

Tickets

Wilt hierbij zijn, meld u dan aan voor het congres. Bestel uw ticket voor 19 mei 2023, dan ontvangt u een vroegboekkorting en betaalt u voor uw ticket 75 euro (normale prijs is 100 euro per persoon).

Klik hier om in te schrijven

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.