BVKZ Kennisbijeenkomst ZilliZ – bestaande gebruikers

digitale bijeenkomst | Alleen voor BVKZ leden

Datum bijeenkomst: 4 juni 2024
Tijd: 16:00 - 17:00 uur

Bestaande gebruikers

De laatste jaren is er veel veranderd in de wet- en regelgeving voor de zorg. Zo is het sinds juli 2020 wettelijk verplicht om cliënten digitaal inzicht te kunnen geven in hun dossier. Ook is sinds 1 januari 2022 de Wtza van toepassing. Als kleinschalige zorginstelling moet u dus aan steeds meer kwaliteitseisen voldoen.

Elektronisch cliëntendossier

Als zorgaanbieder kunt u hierbij geholpen worden door gebruik te maken van een elektronisch cliëntendossier (ECD). Hierin kunt u onder andere zorgafspraken vastleggen, eenvoudig rapporteren en veilig met uw cliënt, of diens wettelijke vertegenwoordigers, communiceren. Deze functies vormen de basis van ZilliZ, een laagdrempelig en voordelig zorgadministratiesysteem, dat speciaal is ontwikkeld door en voor de kleinschalige zorg.

Graag laten we u zien welke mogelijkheden en voordelen ZilliZ u kan bieden. Daarom biedt ZilliZ, speciaal voor BVKZ leden, een vrijblijvende kennisbijeenkomst aan waarin u digitaal wordt rondgeleid door het systeem. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen.

Programma

De kennisbijeenkomst is gericht op zorgverleners die al gebruik maken van ZilliZ. Tijdens de bijeenkomst wordt de nadruk gelegd op de overige functionaliteiten van ZilliZ, zoals:

  • Incidentenmeldingen
  • Wzd registreren
  • Digitaal meelezen van rapportages door cliënten
  • Digitaal ondertekenen 
  • 2FA (tweevoudige verificatie)
  • Gebruik van gedeelde apparatuur

Aanmelden

De aanmeldmogelijkheid is gesloten. Wilt u alsnog deelnemen, dan kunt u een e-mail versturen naar info@bvkz.nl o.v.v. ZilliZ – bestaande gebruikers. We doen ons uiterste best om u alsnog te voorzien van een deelname link.

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.