BVKZ Kennisbijeenkomst – Vertrouwenspersoon – Adcase

digitale bijeenkomst

Datum bijeenkomst: 23 maart 2023
Tijd: 13:00 - 14:00 uur

Iedere medewerker verdient een veilige werkplek! Toch worden ruim 1,2 miljoen mensen gepest op hun werk. Één op de zeven medewerkers ervaart ongewenst of grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer en 27% van alle verzuimmeldingen zijn het gevolg van werkdruk of dit gedrag. Kortom, ongewenst gedrag komt op bijna elke werkvloer voor.

De inzet van een vertrouwenspersoon is een belangrijk element in het streven naar een goed werkklimaat en draagt daarmee bij aan het rendement van medewerkers en organisatie. De mogelijkheid voor medewerkers om vertrouwelijk en in een veilige omgeving  je verhaal te kunnen doen, leidt tot minder verzuim en de- escalatie. Het draagt bij aan het welzijn van medewerkers, voortkomt stress, ziekteverzuim en economische schade.

Adcase

Adcase biedt een team van gecertificeerde externe vertrouwenspersonen dat uw zorgmedewerkers ondersteunt wanneer zij worden geconfronteerd met ongewenste omgangsvormen, zoals (seksuele) intimidatie, discriminatie, pesten, agressie en geweld. Speciaal voor BVKZ leden bieden zij jaarabonnementen aan tegen een gereduceerd tarief voor de inzet van een externe vertrouwenspersoon.

Streeft u als eigenaar/leidinggevende van uw zorgorganisatie ook naar een veilige werkomgeving voor uw medewerkers én wilt u weten wat een vertrouwenspersoon kan betekenen voor medewerkers die worden geconfronteerd met (seksuele) intimidatie, discriminatie, pesten, agressie en geweld? Dan is deze kennisbijeenkomst van Adcase interessant voor u!

Aanmelden 

LET OP: Ziet u een wit scherm? Dan bent u nog niet ingelogd. Log eerst in op de BVKZ Academie Shop en klik vervolgens hieronder op aanmelden.

Aanmelden

Heeft u nog geen account voor de BVKZ Academie Shop? Neem dan contact op via helpdesk@bvkz.nl.

 

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.