Aan de slag met informatieveilig gedrag – 12 december 2023

Datum bijeenkomst: 12 december 2023
Tijd: 09:00 - 12:00 uur

U houdt zich bezig met privacy en informatieveiligheid in een zorgorganisatie. U wilt graag bepaalde resultaten bereiken, maar soms ziet u toch nog gedrag dat daar niet aan bijdraagt. Of uw collega’s blijven doen wat precies niet de bedoeling is. Bent u op zoek naar inspiratie, een ontmoeting met gelijkgestemde collega’s en vaardigheden om aan de slag te gaan met informatieveilig gedrag? Dan is deze workshop iets voor u.

Zorgorganisaties worden zich steeds meer bewust van risico’s zoals phishingmails en datalekken. Veel zorgorganisaties wapenen zich hiertegen door actief te werken aan het voldoen aan de NEN 7510 en de AVG. Naast bijvoorbeeld technische beveiliging, is juist het gedrag van medewerkers belangrijk. Daarom investeren organisaties vaak in bewustwordingsprogramma’s en communicatiecampagnes.

Bewustwording alléén is echter niet voldoende. Weten is namelijk nog geen doen. Om de risico’s rondom informatieveiligheid te verkleinen, is het nodig om in te zoomen op het gedrag. Zodat we daadwerkelijk het gedrag gaan zien wat nodig is om de informatieveiligheid in jouw organisatie te vergroten.

Aanmelden

Klik hier voor aanmelden

Hoe nuttig was dit bericht?

Gemiddelde resultaat / 5. Aantal stemmen:

Nog geen stemmen.

Jammer om te horen dat je het bericht niet nuttig vond.

Vertel ons wat we kunnen verbeteren.